Блог

Обичайте да се обличате в дрехите си с помощта на Венера плюс!

колаж турско синя със сърце

Обичайте да се обличате в дрехите си с помощта на Венера плюс!

 

Здравейте Венери ,

Започваме този блог с желанието да споделяме с Вас идеи, мисли, виждания, материали и всичко, каквото ни хрумне, как жената в плюс размер да изглежда още по-елеганта и женствена. И най-важното – как всичко 

това да става лесно и да носи удоволствие вместо напрежение.

колаж турско синя със сърце

 

b 1Мотото ни е, че всяка жена трябва да се чувства красива, независимо от размера дрехи, който носи. Основната ни цел е да подпомогнем избора на жените с по-пищни извивки да бъде лесен и с усмивка. Ще обсъждаме кои модели максимално подчертават достайнствата на по-едрата фигура, кои прикриват недостатъците и как това да става с усещане за перфектен стил и подобрено самочувствие!

20161113 200611 2Женската красота не е обратно пропорционална на размера дрехи, тя се измерва в излъчване, неотразим стил и подчертана женственост – характеристики, които трябва да притежава уверената, закръглена жена и в много случаи това не зависи от размера на дрехите! Тази жена знае коя е и какво иска от живота и гадрероба – дрехи, които да й отиват, да й вдъхват увереност и да я карат да се чувства още по-красива и усмихната.

Екипът на Венера плюс

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *